9.10.2009

Nettitelkkarivinkki!


Me pikkumandut olemme molemmat hillittömiä BBC:n kulttuuriohjelmien faneja, ja podaamme varsinkin kaikenlaisia keskusteluohjelmia. Minulle ne merkitsevät, että jaksan kulkea kaupungilla isompiakin etäisyyksiä jalan – käveleminen ei ole tylsää jos korvissa humoristiset professorit kaskustelevat (Sinuhe Egyptiläinen-kirjasta tutusta) faarao Echnatonista, tai yhteiskunnallisista muutoksista, tai uusista kirjoista. rama puolestaan piirtää BBC-radion tahtiin melkein yhtä usein kuin japanilaisen pelimusiikin!

Päivän BBC-vinkki tulee kuitekin television puolelta! Legendaarisessa Newsnight Review -ohjelmassa keskustellaan tänä iltana kulttifiktiosta, millä tarkoitetaan ilmeisesti Asioita Joista Nörtit Perinteisesti Pitävät Mutta Jotka Ovat Nykyään Suurempien Pulliaisryhmienkin Mieleen: sarjakuvia, scifiä ja niin edelleen. Vieraina ohjaaja ja sarjakuvakäsikirjoittaja Kevin Smith, kirjailija Jeanette Winterson ja koomikko, nörtti Natalie Haynes, sekä ilmeisesti myös sarjiskäsikirjoittaja Mark Millar. Keskusteluaiheita ovat mm Millarin Kick-Ass, District 9 ja Eoin Colferin kirjoittama uunituore Linnunradan käsikirja liftaajille -jatko-osa

Ohjelma ilmestyy nettiin kohta sen päätyttyä – eli käytännössä lauantaina! Etsi oikeasta reunasta täältä.

EDIT: EIPÄ ILMESTYKÄÄN! PENKULES! Kansainväliselle yleisölle näytetään vain klippejä. NO JOPAS ÄRSYTTÄÄ. No, Mark Millar-osuus tullee siti nettiin. Näinkös meidät raukat ajetaan laittomaan latailuun? *ärinää, murinaa*.

1 kommentti:

rama kirjoitti...

BBC Radio4Choise:
http://www.bbc.co.uk/podcasts/series/r4choice
'I've heard the Mermaids sing'. Mielenkiintoista kuunneltavaa sillä merenneidoilla on paljon yhteistä oman Näkki-myyttimme kanssa.

Blogiarkisto