22.10.2009

Kipin kapin FAN ART- ja FAN FIC-kilpailemaan!

Juhlistaaksemme Oblivion Highn huimaa vuotta – kakkosalbumi julkaistu ja ykkösalbumi R-kioskeissa! - pistimme pystyyn tujun FAN ART-kilpailun sekä kirjoittaville, että piirtäville Oblivion Highn lukijoille! Kilpailu alkaa NYT ja päättyy 20.11.

TEHTÄVÄ: Piirrä Oblivion High-hahmo tai hahmoja, poseeraten tai tilanteessa, mustavalkoisena tai väreissä – teknikka on vapaavalintainen! Tai, kirjoita Oblivion High-hahmoon tai hahmoihin liittyvä tarina, korkeintaan yhden A4-arkin mittainen (noin 3500 merkkiä välilyönteineen). Lähetä teoksesi digitaalisessa muodossa osoitteeseen fanart@oblivionhigh.com ja liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi (ja nimimerkkisi, jos haluat pitää nimesi salassa tai olet esimerkiksi jo internet-kuuluisuus taiteilijanimelläsi). Jos kuvasi on kovin abstrakti lienee hyvä kertoa myös ketä se esittää! ;)

Kilpailussa on tietenkin PALKINTOJA! Kunniamainintapaikoille nouseville lähetämme vuoden 2010 mangakalenterin. Ja voittaja saa, valitsemastaan Oblivion High-hahmosta, raman piirtämän henkilökohtaisen originaalipiirroksen omistuskirjoituksineen kaikkineen!

OIKEUDET: Taideteosten oikeudet pysyvät tietysti tekijöillä! Osallistumalla kilpailuun annat kuitenkin meille luvan julkaista teoksesi täällä blogissa. Tämä pätee sekä kuviin, että teksteihin.
Yksi palkinnoista; Otavan julkaisema Oblivion High-kalenteri vuodelle 2010!

1 kommentti:

rama kirjoitti...

Niin, ja on sanomattakin selvää että tyyli on täysin vapaa, kuten myös montako työtä kilpailuun voi lähettää!
Eli jos vaikkapa ankisti haluaa tulkita Oblivion Highta omalla tavallaan niin siitä vaan ;D

Blogiarkisto