1.12.2008

Oblivion High -joulukalenteri on auki!Olemme iloksemme saaneet paljon yhteydenottoja aiheesta Oblivion High 2: Kade – tuleeko se ja milloin se tulee? Kiitos kysymästä, ette arvaakaan kuinka paljon se ilahduttaa albumintuotannon tiimellyksessä! Vastaus on että tulee taatusti, sepä on jo melkein puoliksi valmiskin ja sivumäärä kohenee päivä päivältä (vaikka borrelia, palovammat ja talouskriisi ovatkin yrittäneet tunkea kapuloita rattaisiin…). Otavan kevääseen ehditään, tosin ehkä loppukevääseen pikemminkin kuin alkuvuoteen!

Niille, kuten meille, jotka eivät jaksa odottaa tarinan jatkumista, olemme rakentaneet kotisivuille joulukalenterin. Se sisältää kakkosalbumin ekat 25 sivua (selattavana, jos ehditte mukaan vasta myöhemmin) ja vähän muutakin karkkia sille joka tietää mistä etsiä! Toivottavasti pidätte! Palautetta voi laittaa Kaverit-sivun vieraskirjaan tai tietysti tänne blogikommentteihin. Iloista joulunodotusta toivottavat pikkumandut!

5 kommenttia:

Aura kirjoitti...

Hyvältä näyttää! ^^ Ainakin yksi joulukalenteri jota ehkä jopa muistaa availla aina kun istuu koneella.

rama kirjoitti...

Kiitämme (^_^)
(ja toivomme että myös pidät lukemastasi!)

Aura kirjoitti...

Näyttää siltä, että jälki on kehittynyt ekasta alpparista jonkin verran, ja hyvältä näyttää. :)

rama kirjoitti...

Tyyli on aika lailla samaa kuin ykkösalbumin loppuosa sillä tussiterä alkaa pikkuhiljaa toimia haluamallani tavalla... toisaalta kehitystä on nopeuttanut juuri se että pakotin itseni siirtymään huopatusseista teriin vaikkei se alussa mitään herkkua ollut (^_^)

Anywayz, todella mukava kuulla että lukijakin (vaikka onkin itse ammattilainen) huomaa kehitystä positiiviseen suuntaan!

Aura kirjoitti...

Muistan jotenkin hämärästi omat tappeluni tussiterän kanssa... Tosin G-terä on suht helppokäyttöinen verrattuna joihinkin vanhempiin käyttämiini teriin. Tussiroiskeet paperilla kuuluvat jo melkein historiaan. ^^

Huopakynillä tulee helposti staattista viivaa ja ne tulevat kalliiksi sekä roskaavat paljon, joten en suosi niitä itse sen takia.

Blogiarkisto