16.12.2008

Kiitos kotikonnuille…Koska Oblivion High on toistaiseksi on ilmestynyt vain suomeksi, emme tietenkään olleet ennen sunnuntaita käyneet kirjan kanssa vielä missään ulkomaalaisissa kinkereissä. Väsbyn ruotsinsuomalaisella koululla vierailu oli siis huippuhomma useammalla kuin yhdellä tapaa. Nuoriso vastaanotti sarjakuvan ja seinäkalenterin armollisella kiinnostuksella, myös käytetyt mangat menivät erinomaisesti kaupaksi (varsinkin suomenkielisiä sarjiksia on tietysti hankala saada siellä käsiinsä) ja monet aikuiset jotka eivät itse sarjiksista erikoisemmin välittäneet pysähtyivät keskustelemaan fiksuja nuorisokulttuurista ja suomalaisuudesta ulkomailla. Ostettiinpa yksi albumi mahdolliseen tulevaan väsbysuomalaisten kotiseutumuseoonkin! (Asiasta kiinnostuneet voivat kääntyä paikallisen Suomiseuran puoleen – tiedätte kyllä paikan – siellä missä käydään aina äänestämässä).

Mitä muuta? Hauskoja uusia pikku tovereita, joulupuuroa ja tiernapoikia… Näin me vaaralliset maahanmuuttajat vaarallisissa maahanmuuttajaghetossamme! :)

PS - Ja "käytetyt"-osio OH-kaupassa on nyt olemassa! Tiputtelemme tuotteistoa sinne hissukseen; huomasimme vasta että ruotsista ja tanskasta postittaminen maksaa omaisuuksia, joten salakuljetamme kamat ensin suomen varastoomme!

Ei kommentteja:

Blogiarkisto