31.5.2011

Uppcon 2011!


Perjantaiaamuna Uppsalan pikkuruinen yliopistokaupunki herää surrealistiseen tunnelmaan kun kaupungin valloittavat kissapojat ja crossplayaajat (^_^)

Viikonloppuna pidetään Uppsalassa Uppcon, ja luvassa on menoa vuorokauden ympäri 3-5. kesäkuuta Uppsalan kongressi- ja konserttitalolla Vaksalatorilla. Cosplayta, Versailles, mangaa, animea, kilpailuja, työpajoja ja luentoja!

Oblivion High ilmestyy Ruotsissa vasta vuoden 2012 alussa, mutta Ms Mandu käy paikalla vaihtamassa kuulumisia Ruotsin mangaskenen tuttujen kanssa ja tutkimassa paikallista cosplaymuotia.

Ohessa hieno flyerimme!

4 kommenttia:

rama kirjoitti...

Unohdin mainita, että Ms Mandun löytää Kolik -kustantajan pöydästä joko lauantaina tai sunnuntaina (luultavimmin sunnuntaina).

rama kirjoitti...

Sunnuntai vahvistui juuri päiväksi jolloin olemme paikalla. Meidät löytää Kolik kustannusyhtiön ja Staffars Serier-sarjakuvaliikkeen yhteisestä pöydästä!

Nao kirjoitti...

Nyt on pakko kysyä, että jos joku on jo ostanut ja lukenut kolmos volan,
niin miten se on mahdollista että itse en löydä kyseistä alpparia mistään kaupasta, edes lahdesta(saati helsingistä)? voiko joku olla niin kiltti ja kertoa että mistä kaupoista sitä voih saadah? vai olenko mä vaan niin heikkosilmäinen? ^^

rama kirjoitti...

Oho, no onneksi on internet jos kirjakaupoista ei löydy. Esm AdLibriksestä löytyy: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9511245554
(ja varmaan muistakin nettikaupoista).

Blogiarkisto