26.5.2009

Mummot nettiin!Pääsin kuin pääsinkin sunnuntaina Kemin sarjisfestareiden palkinnonjakoon. Jarla otti Strippi-lempin Fingerporista, lehti-Lempi meni Sarjakuvablogit.com-osoitteeseen ja grand prix'n nappasi oikeutetusti erinomaisen mukava ja huiman ansioitunut sarjakuvaneuvos Heikki Kaukoranta.

Hauskinta näissä tapahtumissa ovat silti aina kilpailusarjojen palkinnot, kun joku 12-vuotias sarjakuvapiirtäjä jostakin saa tulla pokkaamaan kukan ja rahapalkinnon, tai kohdalle osuu aikuisten sarjoissa uusi tuttavuus. Aarni Korpelan nerokkaista Nenäkäs-sarjoista kirjoitan lisää jahka ne ehtivät nettiin, mutta viikonlopun grand slam meni Anni Nykäselle. Pohjoismaisen sarjakuvakilpailun voitto loistavalla nettisarjiksellaan Mummo, joka on vihdoinkin täällä – omat oikeat kotisivut on luvattu parin viikon sisään – ja nappasi myös sprinttistrippikilpailun voiton. Katsokaa täältä kohtaa Sprinttistripin SM-kilpailu!

PS. Pikkuriikkinen juttu Oblivion Highsta Pohjolan Sanomissa, kuvassa näkyy tosin paremmin meidän second-hand-osastomme.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto