22.5.2009

"Kaks pussii noitapillei ja Oblivion High"


Kirjoitan tätä Helsingistä jonne olen tehnyt välilaskun kopatakseni mukaan ison pinkan uusia Oblivion High kakkosia. Yöjuna Kemiin lähtee puoli kasilta illalla, eli tässä on juuri aikaa pakata varasto, valmistella ohjelmanumeroita, ostaa karkkia ja vaaleanpunaiset sukkahousut sikäli kun löydän, ja raahautua asemalle.

Mutta yksi hauska uutinen ei voi odottaa! Oblivion High 2 on siis nyt kaupoissa (kävin vilkaisemassa Akateemisesta aamulla, ja siellähän se oli), ja Oblivion High ykkösestä valmistellaan paraikaa ns. R-kirjapainosta – eli ykkösalbumi vaihdokas on tulossa loppukesästä R-kiskoihin! Ärrällä kirja on hieman pienempikokoinen, ja kantta on skarpattu vähän enemmen kakkoskannen tyyliseksi.

Coneissa meiltä kysytään aina että "mistä sitä saa" – vastaus on siis nyt, että kirjakaupoista, nettikirjakaupoista, Oblivionhigh.com-sivuston "Shop"-osiosta ja heinäkuun lopussa siis mys Ärrältä! Ostakaa kaikki kesälukemiseksi niin ottavat tulevatkin osat laajaan jakeluun! ;)

Ja sitten! Kitaconin ovet avautuvat tänään Kemin kulttuurikeskuksessa (Marina Takalon katu 3). Huomenna kello 10 tarjoamme karkkia Teatterin lämpiössä kakkosalbumin julkaisun kunniaksi, kello 16 luennoin käsikirjoittamisesta pienessä auditoriossa ja sunnuntaina yhdeltätoista puhun sarjakuvan markkinoinnista ilman rahaa. Nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Blogiarkisto