7.8.2008

Aikainen jouluaatto...

Kvaak-sarjakuvafoorumin sarjakuvanTEKIJÄINosasto (huhhuh mikä yhdyssana!) on erinomainen paikka hengailla kun haluaa jutustella piirrustusvälineistä, valopöydistä, rastereista ja muusta sellaisista. Nimestään huolimatta Kvaakissa nimittäin pyörii paljon muitakin kuin ankisteja, ja osa heistä on oikeita välinehifistejä ja Photoshop-wizardeja joilta löytyy aina vastaus visaisiinkin pulmiin...
Itse olen lopultakin löytänyt pari kohtuuhintaista nettikauppaa joista hankin Pentelin Pocket Brushpenit, tussiterät ja muut piirtämiseen liittyvät sälät joita on hankala saada Tukholmasta.

Ohessa kuva postin tuomasta päivän saaliista!(kuvassa vasemmalta oikealle Pentelin Standard Brusheja sekä Super Fine- että Suki-terillä, mustia ja harmaita refillejä näihin, lisää refillejä, Tombow Mono One Mini Twist Eraser refilleineen sekä suursuosikkini Pentelin Pocket Brush Pen)

2 kommenttia:

Louhi kirjoitti...

Mistä ostit nämä kyseiset välineet. Alkoi melkein kuola valua kun näin kynät :D

rama kirjoitti...

Louhi: Täältä tilailen useimmiten: http://www.jetpens.com/index.php/cPath/221

Todella laaja valikoima, ja kätevää varsinkin nyt kun dollarin kurssi on (vielä toistaiseksi) niin alhainen. Jos on kiinnostunut vain Pentelin legendaarisesta Pocket Brush Penistä sitä myy Suomessa mm Tempera.

Blogiarkisto