30.3.2008

Julkkarit maanantaina! Tulkaa mukaan!

Apua! Ensin tätä on odotettu noin MILJOONA VUOTTA, sitten päivä pamahtaa päälle ihan tyhjästä. Huomenna, maanantaina 31.3, ilmestyy Oblivion High: Vaihdokas. Koska olemme molemmat vielä tänään ulkomailla, rama ja minä emme ole edes vielä NÄHNEET kirjaa, mutta Otavalta luvataan että se on tyydyttävää plarattavaa. Minulle juuri se on ainakin tärkeätä. Ostan usein kirjoja ihan sen perusteella että ne tuntuvat kädessä hyvältä.

Julkistustilaisuus on kello 17 Ravintola Vltavassa Elielinaukiolla (Rautatieaseman kupeessa). Tervetuloa vaan mukaan kaikki! Eka puolituntinen on lehdistötilaisuus, meidän ja roolipelitutkimusantologian Playground Worlds, josta voi lukea enemmän täältä. Tarjoamme ekoille tulijoille kuohuviiniä, nimittäin jos ovat aikuisia. Sen jälkeen kyseessä on tavanomainen Iloinen Baari-ilta (tm). Myymme paikalla albumia erikoishintaan joka taitaa olla 10€, jolloin kaupanpäällisiksi ujutamme myös OBLIVION HIGH-KIRJANMERKIN!

Sarjista ei ole vielä edes JULKAISTUKAAN ennenkuin oheistuoterumba alkaa… ;)

Jepjep, kirjoittaisin vielä arvostelukauhustamme (MASSIIVINEN) ja erikoisesta mediahuomiosta (Oblivion High on herättänyt kiinnostusta sarjakuvamedioissa, suomenruotsalaisissa ja ruotsinsuomalaisissa kuvioissa, LOL) mutta pitää rientää koneelle, olen Köpiksen kentällä.

PS. Ihan oikeasti, tulkaa julkkareihin! Jos emme tunne toisiamme vielä (ja jos missaatte alkusanamme) kysykää ihmisiltä paikan päällä ketkä ovat rama ja Joc! Silloin teille osoitetaan pari kolmikymppistä neokulttuuritätiä (abstraktit kampaukset mutta ei vielä puukoruja tai geometrisiä silmälaseja) jotka ovat todennäköisesti hermostuneita ja/tai pienoisessa hiprakassa ja haluavat mielellään tavata kaikki kotimantujen sarjisintoilijat/tekijäkollegat henkilökohtaisesti!

Parasta vielä tervehtiä ennenkuin olette lukeneet albumin, niin mahdolliset tulkinta-erot sen olemassaolo-oikeudesta eivät aiheuta turhaa kitkaa! ;)

1 kommentti:

rama kirjoitti...

Minun nimeni on rama. Minä olen oheiskrääsän väärinkuluttaja.

Vitsi tai ei, tosiasiaksi jää että järkyttävän suuri osa ansiotuloistani menee suoraan JP Japanille tai vastaavanlaisille nettisivuille (sekä mikä jää jäljelle menee japanilaisiin roolipeleihin)... :P

/rama