7.9.2010

Oxford, rakastettuni...

Okran sävyt, yliopistot torneineen ja vanhoine haamuineen... mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää...

9 kommenttia:

Aura kirjoitti...

Onko tuo siitä kolmosalpusta?

rama kirjoitti...

Ei, ihan erillinen viiden sivun projekti. Vaihtelu virkistää ;-)

Aura kirjoitti...

Mun piti vastata viel tähän mutta unohdin... Tausta näyttäisi piirrettynä omiin silmiin kivemmalta,vaikka komeahan tuokin on. Valokuvien käyttäminen kyllä säästää tuhottomasti aikaa.

rama kirjoitti...

Ihan totta! Mutta aika oli niin älyttömän tiukilla että piti oikoa kaikki kulmat. Siksi siis valokuvataustat (^___^)

Piirsin myös lähes kokonaan (pikaista lyijäriluonnostelua lukuunottamatta) Wacomilla terien sijaan, ajattelin ettei menisi aikaa tussin kuivumisen odotteluun, mutta itse asiassa piirrän nopeammin terällä ;D

Aura kirjoitti...

Mä en ole ikinä oppinut tussaamaan Wacomilla, tosin se voi johtua siitä että oma on liian pieni siihen. Tosin vaikka mun pitäiskin opetella käyttämään terääkin paremmin, sillä on niin nopeampi ja varmempi tehdä.

rama kirjoitti...

Mutta eikö asiantuntijat sano että pienempi on parempi. Isolla laudalla pitää vetää niin kauheen pitkiä viivoja että niistä tulee pakostakin täriseviä...
Itselläni meni aika lailla sahaamiseksi tuo Wacomilla piirtäminen: linja oli aina liian paksua eli sitä piti paikoin ohentaa, ja sitäpaitsi en ole kauhean tyytyväinen CS nelosen paineentunistukseen. CS kakkosen kanssa ei ollut samoja ongelmia...

Aura kirjoitti...

Mullahan on siis A6-kokoinen. Mulle on sanottu että se on liian pieni piirtämiseen, ja olenkin huomannut että A5 parantaa työskentelymukavuutta heti. Itellä on kokemusta vain CS3:sesta, mutta kohtahan ajankohtainen on kai se CS5...?

rama kirjoitti...

Mulla on A5 ja mielestäni koko toimii ihan hyvin. Kutonen kyllä saattaa olla aika pieni. Mutta, jos lautaa käyttää lähinnä värittämiseen ja rasterointiin niin eikö se toimi ihan kiitettävästi?

Itseäni viehättää edelleen terä tai kunnon vanhan ajan kynä enemmän kuin piirtolauta, mutta lauta on kieltämättä varsin näppärä kaikenlaiseen Photari-työskentelyyn.

Aura kirjoitti...

Juu, värittämiseen A6 on ihan riittävä, ja rastereista ei olekaan kokemusta. Hankkisin kyllä A5:den jos joskus on rahaa ja jättäisin pienemmän kakkos- ja matkalaudaksi.