10.9.2010

Maista Laulua!

Oblivion High 3: Laulu tekee vihdoin tuloaan. Harmillisen – ja kuvataiteilijoille niin eritysen ärsyttävän – jännetuppitulehduksen jäkimainingeissa rypevä rama alkaa saada vähitellen pensselistä otetta, ja piirtää nyt albumia niin että heikompia hirvittää!

Oblivion High:n kolmososassa koulu jakautuu kahteen osaan. Yhteen ryhmään kuuluvat Soon Mi, Nin ja kourallinen vanhoja ja uusia ystäviä. Toiseen kuuluvat… no… kaikki muut. Nix onnistuu uuden bändinsä avulla pysyttelemään jotakuinkin kiistan ulkopuolella, mutta hänellä on toisaalta omia ongelmia – joista hän ei taida edes olla tietoinen! Onneksi vedenhengellämme on tarkkasilmäisiä faneja jotka uskaltautuvat heittäytymään hänen puolestaan varatilanteisiin.

Albumin alkusivuilla palataan tuhannen vuoden taakse hetkeen, jolloin kaikki Nixin ongelmat saivat alkunsa. Hyvät naiset ja herrat, otukset, eliöt ja epäkuolleet: tässä pitemmittä puheitta maistiaisia Ms Mandun uudesta albumista Oblivion High 3: Laulu (skrollaa otsikkoon Maista Laulua ja klikkaa linkkiä).

4 kommenttia:

Aura kirjoitti...

Näyttääpä muuten hyvältä, piirrosjälki on ottanut aimo harppauksen eteenpäin sitten ensimmäisen alpparin!
Itseä kyllä hieman hämää kun näkin isoveli(?)/toinen näkki näyttää aika lailla Sephirothilta. :P

rama kirjoitti...

Hui, vai että Sephirothia.
Voin avautua ja paljastaa ainutlaatuisena uutisena että Wetesorin esikuvana on itse asiassa ollut _nuori_ Axl Rose. Tai siis jonkinlainen GG-series Axl Lown ja RL Axl Rosen fuusio ;D

Aura kirjoitti...

Ehkä se johtuu vaaleista hiuksista. :D Nuoren Axl Rosen ulkonäössä on tosiaan jotain samaa nyt kun katsoo...

rama kirjoitti...

... muttei onneksi vanhene samalla tavalla, thank god. Rockmuusikkojen pitäisi tosiaan kuolla nuorena ;D