19.9.2008

Herran pelko on viisauden alku...
Näiden viisaiden sanojen alta löytyi viime viikonloppuna G18:sta Helsingin sarjakuva-
festareiden pienlehti-
taivas. Ms Mandu kiittää lämpimästi sekä festareiden järjestäjiä että kaikkia niitä jotka jaksoivat kävellä Kirjasto 10:een asti kuuntelemaan luentoamme sekä tulivat myyntipöytämme ääreen juttelemaan!


Kuvassa Oblivion High-sarjan varsin pelottava luokanopettajan sijainen Kärem, joka todellisuudessa on aivan eri työnantajan leivissä. Tosin kumpikaan työnantaja ei tiedä hänen olevan (esikuvansa lailla) ensiluokan Soul Calibur-pelaaja...


P.S. Ylläoleva luonnos on myös siisti tapa pelastaa tilanne jos hahmoa piirrettäessä toinen silmä ei ota onnistuakseen. Jos sama ongelma esiintyy usein kannattaa harkita erikoistumista merirosvosarjakuvaan. HAARRR!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käremin esikuva on myös yrittänyt opettaa muita pelaamaan Soul Caliburia. Se oli hyvin kummallinen oppitunti, kuin suoraan jostain 80-luvun treenauselokuvasta. "Hakatkaa nappeja tarpeeksi, niin voitatte."

Tunnin tahkoamisen jälkeen yhtäkkiä hahmoni teki mielettömän liikeyhdistelmän, jossa väisti kanssaoppilaani hahmon iskun, hyppäsi takaperinvoltilla hyökkääjän toiselle puolelle ja tappoi tämän mahti-iskulla.

Käremin esikuva oli ylpeä. Hän, suuri sensei, oli todistanut, että Soul Caliburia todellakin voi opettaa.

rama kirjoitti...

Good work, Little Grasshopper!

Allekirjoittanut vastaavasti muistaa monta tuskallista nöyryytyksen tuntia jolloin hän saman sensein valvonnassa takoi Virtua Fighter 4:n mahdottomalta tuntuvia yhdistelmiä ja hikoili sitä kuinka hän IRL-tappelussa olisi jo antanut senseilleen turpiin useampaankin kertaan.

Wax on, wax off...