13.9.2008

Helsingin Festaritunnelmissa

Hei! Olemme tämän viikonlopun kunniavieraita Helsingin Sarjakuvafestivaaleilla. Suurkiitokset suurjoukolle eri-ikäisiä harrastajia, jotka tunkivat tänään Kirjasto 10:n kuuntelemaan luentoa työmenetelmistämme! Meillä oli hauskaa!

Myyntipöytää pidämme G18-lukaalissa ihan rappujen alla ja siellä olemmekin tavanneet kaikenlaista loistoporukkaa, shout out varsinkin niille nuorille naisille, jotka tahtoivat tukea suomalaista sarjakuvataidetta maksamalla hillittömän ylihinnan jääkaappimagneeteistaan. Magneettien lisäksi valikoimissa on Nix-t-paitaa valkopohjaisena, kirjaa ja seinäkalenteria, kirjanmerkkejä ja postikortteja, printtejä, megajulisteita, pinssejä ja kännykkäkoruja.

Kännykkäkoruja voi tosin käyttää ihan yhtä hyvin myös käsilaukkukoruina tai, kuten kuvasta näkyy, rintakoruna. Älkää vaan sanoko ettemme pidä huolta Oblivion High -lukijoista – tulkaa juttelemaan vaan niin laitamme rintanne internettiin!

Huominen ohjelma ja näyttelymme tiedot löytyvät täältä. Myyntipöytä on auki 10-18.

Ennakkotietojen mukaan tietyt vanhemmat sarjakuvaparrat tulevat viettämään myös huomisen ensisijaisesti Iso-Roobertinkadun Black Door-pubissa. Tämä ei kuitenkaan päde meihin, sillä meillä on töitä ja vatsakatarri. Kävimme silti yksillä myyntipöydän sulkemisen jälkeen. Petri Hiltunen kertoi, että sarjistemme kehitys on kääntynyt epäilyttävään suuntaan. Paljastui, että hän suhtautuu Oblivion Highhin Vesi oli mustaa -albumin suorana ja hämmentävänä jatko-osana.

Toni Jerrman puolestaan kertoi, että Tähtivaeltajan seuraava numero on jo painossa. Siinä on Raman piirtämä kansi ja Ms Mandusta iso juttu. Jee!

Ei kommentteja: