31.7.2008

Pintaa... eli Ms Mandun kunniapalkinto BalthierilleTietsikkapelit muodostavat varsin merkittävän osan elämästäni ja niinpä tuskin oli yllätys että halusimme cosplayn yksilökisassa antaa Ms Mandun erikoispalkinnon juuri Parhaalle Pelihahmolle.
Kaksi loisti ylitse muiden; Fran ja Balthier Final Fantasy XII:sta. Molempien puvut olivat todella huippuluokkaa ja asenne kunnossa.
Koska muu tuomaristo halusi palkita Franin meidän ei tarvinnut tuskailla kuinka valita näiden kahden helmen väliltä (^_^).


Kiitokset otawotalle hienosta kuvasta! Voit ihailla otawotan muita Animecon-otoksia hänen Flickr-sivuillaan.

1 kommentti:

Joc kirjoitti...

Tässä muuten pitää lisätä että housujen kuvioinnissa oli juuri sellaista yksityiskohtaisuutta jonka seurauksena toivoisi, että kaikki katsojat saisivat istua kilpailun ajan eturivissä… Ja vaikka Balthierista paljon kuvia otettiinkin, kukaan kuvaaja ei meidän nähdäksemme kehdannut yrittää mitään tyyliin "hei käännäpä vähän peppua tännepäin, haluaisin lähikuvan sun nahkapinnastasi"… Tai ehkä kyse ei ollut kehtaamisesta vaan uskaltamisesta, kun Balthierissa oli tosiaan attitudekin paikallaan… ;)

Joudumme vaan vannomaan tuomarillisilta erikoispaikoiltamme että pukua olisi katsonut myös lähietäisyydeltä & joka suunnasta!

Blogiarkisto