7.2.2012

Verta ja hikeä...

... mutta nyt Oblivion High vol1 ruotsalainen painos on lopultakin... painossa! Yli kaksisataasivuinen opus ilmestyy 1.3, ja Ruotsin ulkopuolella sen löytää AdLibriksestä ja muista nettikaupoista.
Kansi näyttää tältä:


7 kommenttia:

Sari Sariola kirjoitti...

Todella upea kansi! Ja jättimäiset onnittelut rutistuksesta!

rama kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Puolet kunniasta kuuluu kyllä Kolik kustantajallemme, joka puristi minusta viimeisenkin veripisaran ^_^
Mutta on hyvä tietää oppineensa sentään jotain viimeisen 5-6 vuoden aikana (hui, ekasta suomipainoksesta on jo melkoisesti aikaa).

Aura kirjoitti...

Mielestäni näyttää paremmalta kuin suomikannet, tuo kiinnittää varmasti huomion koska se on hyvän värinen ja hyvin sommiteltu. Olisi mielenkiintoista nähdä miten piirrosjälki on kehittynyt, mutta en usko että saan ruotsipainoksia käsiini ainakaan ihan heti.

rama kirjoitti...

Kiitos, Aura! Kuten sanottu, palautetta on pahuksen vaikea saada, joten otan mielelläni vastaan kommentteja, myös kriittisiä sellaisia. Eiköhän me keksitä joku keino jolla saada sulle se ruots painoskin. Tiedä vaikka onnistuisin saamaan jonkun Tukholmankävijän Helsingistä kuriiriksi. Asuat nykyään Helsingissä, vai olenko ymmärtänyt asian väärin?

Aura kirjoitti...

Joo, Helsingissä nykyään. Kai sen saisi tilattua netin kautta suht helposti...

Joc kirjoitti...

Jos nyt saatais se nettisarjakuva toimimaan! Mutta sitä on junnattu jotakin kuusi kuukautta ja MITÄÄN EI TAPAHDUUUUUUUUU… Yhyy. Teknikoiden takia enemmän kuin meidän, siis.

rama kirjoitti...

Huoh, joo...