14.7.2011

EI_VOI_OLLA_TOTTA...

Suurin osa ihmisistä on luultavasti sitä mieltä, että on kiva kun asiat keskitetään yhteen ja samaan paikkaan. Ajatus omasta haavoittuvaisuudesta valkenee luultavasti vasta sitten kun jotain menee pahasti pieleen. Esimerkki:
Google+:n mielestä on fiksua kahmia kaikki kuvani Bloggerista, googlemailista ym paikoista yhteen ja samaan mappiin. Sitten minulta kysytään haluanko julkaista kaikki nämä kuvat heidän sivustollaan. Totta hemmetissä en halua, eli painan kielteistä vastausta. Seuraavaksi Google+ kysyy josko haluan deleatata PYSYVÄSTI koko mapin. No en tietenkään, ja juuri kun olen painamassa kielteistä vastausta Wacom-lautani saa jonkun ihmeen kohtauksen, ja vaikka asetuksissa on pinnan yläpuolella kynän tunnistaminen pois päältä se piru päättää että olen koskettanut 'kyllä'-vaihtoehtoa, ja deleattaa surutta ison osan Bloggeriin lataamistani kuvista. Seuraa sanatulva jota ei voi toistaa tässä koska blogia lukevat paitsi alaikäiset, myös hyvin käyttäytyvät, säädylliset ihmiset.

Päivän opetus: jos haluatte kokeilla Google+ betaa pysykää poissa fotomapista, henkenne uhalla. Älkääkä laittako, tai salliko miden laittaa, kaikkia luomukananmunianne samaan koriin...

5 kommenttia:

rama kirjoitti...

Olen lisäillyt pikkuhiljaa takaisin mielestäni tärkeimpiä puuttuvia kuvia, mutta jos kaipaat jotain tiettyä laita viesti tähän ketjuun. Jos kyseinen kuva löytyy kovalevyltäni järjestän asian mitä pikimmin.

Ajattelikohan kukaan Googlella asiaa muuten kuin anuksellaan toimintojen perusrakenteita suunnitellessa??
Lyseisillä ihmisillä ei luultavasti ole kissoja tai muita kotieläimiä lapsista ja Wacom-laudoista puhumattakaan?

rama kirjoitti...

... ja jos joku IT-wizard tietää kuinka päästä käsiksi Bloggerin mahdollisiin back uppeihin, tietoa otetaan vastaan kiitollisena.

Aura kirjoitti...

No huh huh, auttaiskohan Googlen asiakastuki? Jos niillä ylipäätään on sellaista?

Google on muutenkin aika evil, harmi ettei parempaakaan vaihtoehtoa ole...

rama kirjoitti...

Juu, joo... yritin laittaa kommenttia sinne Google+:aan, saa nähdä. En elättele mitään isompia toiveita...

rama kirjoitti...

Ja tutkittuani yli tunnin Bloggerin support-sivuja voin sanoa että toiveeni asian korjaantumisen suhteen ovat abysmaalisen pienet. Huoh... (;_;)