12.1.2010

Sinne ja takaisin...Sain ystävältäni Mialta syntypäivälahjaksi ristipistotyön. Makuni tuntevat kohottavat tässä vaiheessa kulmakarvojaan, mutta ennenkuin ehditte vetää johtopäätöksiä voin paljastaa että lahja oli toivottu, ja koristaa nykyään työpöytääni.
Mia oli nimittäin kirjaillut minulle Charmanderin.Palasin menneisyyteen kaukaiselle 90-luvulle ja muistelin kuinka meillä eräässä mainostoimistossa, silloisessa työpaikassani, oli tapana pelata Pokemonia tietsikkaemulaattorilla kauan ennen pelin rantautumista länsimarkkinoille.
Ensimmäinen pelaamani Pokemon oli Pokemon Red, ja sen myötä Charmander kaikkein ensimmäinen oma hirviöni. Se on vieläkin Greenin, Pearlin, Goldin, Silverin, Platinumin ja kaikkien muiden versioiden hirviöiden jälkeen minulle kaikista rakkain, ja ylitse kaikkien muiden. En koskaan päässyt yli siitä, että animessa Ashin ensimmäinen pokemon oli Pikachu eikä Charmander.
Ja kyllä, ostin ensimmäisen Virallisen Poke-oppaan, tarroineen kaikkineen.
P.S. Arvaatte olinko suosittu pihan kakaroiden parissa heidän tarvitessaan strategia-apua (suurin osa kersoista oli sitäpaitsi niin nuoria etteivät he osanneet edes lukea äidinkielellään, saati sitten englanniksi). Heidän vanhempansa katselivat minua hämmentyneinä eivätkä selvästikään osanneet päättää olinko sankari vaiko säälittävä idiootti...

Ei kommentteja: