16.12.2009

Fanart-kisa ratkesi!

Eli jees, tässä tulokset! Pikkumandujen jouluskaban ykköspalkinnon voitti Pasi Välkkynen hohdokkaalla merirosvotutkielmallaan! Merirosvot ovat tietysti aina parhautta, paitsi jos paikalla on myös ninjoja. Minua puhuttelee erityisesti Soon Miin epämukava ilme – muutenkin hahmojen luonne on meidän molempien Mandujen mielestä erinomaisen onnistuneesti tajuttu & kuvattu!Kunnianmaininnan saa erika_92 iloisella (vai pitäisikö sanoa ivallisella;) ) tilannekuvallaan… Tulkitsimme sen täällä päässä kuitenkin eri tavoin – hehkeä blondi kun voisi olla Nica (vaikka se minusta on SELKEÄSTI Nix!)Fanficcia kilpailuun ei lähetetty lainkaan – pistimme (vinkki!) yhden pienen palkinnon sivuun jos joku innostuisi sellaista meille vielä mailaamaan.

Sydämiä!

4 kommenttia:

rama kirjoitti...

Lisäpisteet Psyduckista! <3

Pasi kirjoitti...

Piraatillahan pitää olla jotain olkapäällään ja tuota piirtäessä nostin hetkeksi katseeni kirjahyllyyn... siellähän se ankka istui. Sen vieressä on hyllyssä muuten pieni vihreä apina. ;)

rama kirjoitti...

Pokemon rulettaa aina ja kaikkialla ;D

erika_92 kirjoitti...

Jee =)
Såklart att det är Nix! Skulle det vara Nica skulle blondinen inte vara så platt. Och då skulle han med svart hår(som jag inte minns namnet på) inte ha nån orsak att bli generad..