8.2.2009

Ihana conikokemus!Eilinen meni Traconissa ja menipä ihanan hyvin! Käytännön järjestelyt tuntuivat sujuvan koko conin alueella loistavasti, ihmisillä oli käytävillä tajuttoman hyvä fiilis ja T3-salin kohdalta löytyneeseen pöytäämme pysähtyi ihan hirveästi ihmisiä juttelemaan ja kehumaan!

Teille jotka kävitte ja juttelitte haluaisin vielä ilmaista SUUNNATTOMAN kiitollisuuteni myönteisestä ja hauskasta suhtautumisesta ja kaikesta palautteesta. Sarjiksia tehdään tavallaan kuplan sisältä, ja meiltä unohtuu tarinan huuman (ja stressin) seasta helposti, että oikeat ihmiset lopulta lukevat töitämme ja muodostavat niihin oman suhteensa. Eli… Wow! KIITOS että olette olemassa ja KIITOS että tulitte kertomaan…

…että piditte ykkösalbumista paljon
…että olette etsineet sitä kaupoista
…että Max on ihanan komea (niin on!)
…että olette odottaneet kakkososaa kuin kuuta nousevaa (varsinkin sinä jotka esitit riemukkaan tanssinumeron kun sait kuulla, ettei enää tarvitse odottaa kauan)
…että teillä on jo kirja ja kalenteri ja että kotimaisia tekijöitä tukee silti mielellään hankkimalla muutakin tavaraa
…että Nix-kännykkäkoru ja Soon Mi-pinssi ovat tosi söpöjä ja tuntuvat "oikeilta"
…että raman taide on todella hienoa
…että Vesi oli mustaa teki teihin suunnattoman vaikutuksen tai että se on jopa kulttuuriteko!

Superkiitos myös käytettyjen sarjisten ostajille, hyvään tarkoitukseen menevät rahat – sekä Jaakolle, joka istui solidarisesti mukana koko päivän!

PS Ja vähän eri alaan liittyen, Miken järjestämä ja moderoima Suomen Roolipelikulttuuri -paneeli oli meille panelisteille hieno kokemus (ja yleisön kärsivällisyydestä ja osallistumisesta päätelleen ainakaan ei ajan hukkaa heillekään). Kyllä tässä maassa vielä tehdään ja jaksetaan kaikkea hienoa! Miken kanssa olemme usein puhuneet fandomin ja alakulttuurien voimasta ja tästä lienee aihetta blogata taas tulevaisuudessa!

Ei kommentteja: