30.1.2009

SE ON VALMIS!


Täysin uskomatonta että rama onnistui edellisessä postissa muina naisina ohimennen mainitsemaan, että kakkosalbumi on nyt valmis… Ihan niinkuin tässä ei oltaisi puoli vuotta raadettu hiki hatussa! (Ja kun sanon "me", tarkoitan tietysti lähinnä ramaa…). Se on valmis. SE ON VALMIS! VALMIS!

Itsestä tuntuu tietysti aina, että asioita olisi voinut tehdä paremmin, mutta nyt kun Oblivion High 2: Kade on vähän levännyt, olemme kyenneet myös itse lukemaan sen jotakuinkin normaalisti, ja voimme riemuksemme raportoida, että ykkösosan väistämättömät lastensairaudet on nujerrettu kokemuksen kovalla penisiliinillä. Ei hävetä! Ei hävetä lainkaan!

Monet teistä ovat tietysti jo lukeneet Oblivion High 2:n etupuolta joulukalenterissamme. Mutta juhlistetaan nyt suosiolla kakkososaa näyttämällä myös sen takapuolta! Kuvan piirros on napsaistu taiteilijan työpöydältä, ja julkaistaan tässä ilman eri lupaa… *he he*

Toivottavasti tästä ei tule nyt mitään kränää, sillä meillä on vielä kolme albumia puurrettavana. Kakkosen julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta kevääseen mahdutaan, ja toivomme tietysti osuvamme johonkin ihanaan coniin – watch this space.

1 kommentti:

rama kirjoitti...

Joc voi nukkua yönsä rauhallisin mielin vastaisuudessakin vaikka julkaisikin otoksen luvatta, sillä miesten takalistoista ei yksinkertaisesti voi olla liikaa kuvia edes netissä... (^_^)