26.9.2011

Jos elämä kypsyttää...

... siihen auttaa tämä Ossi Hiekkalan postittama lääke (^_^)

24.9.2011

Karkkipäivä, osa 2...

... sekä valmis rasteroitu työ.

Karkkipäivä...


Nix poseeraa (^_^).
Tussattu lineart...

22.9.2011

Appeja ja kirjamessuja...


Huomenna Johanna kertoo yhdessä Spotcomicsin Jonas Darnellin ja Rikard Ekmanin kanssa kuinka Oblivion High vääntyi digimuotoon appiksi!
Aika ja paikka: Göteborgin kirjamessut, Seriescenen kello 17.30.

Uusi traileri!

Studio Ms Mandun harmaa eminenssi Max Koljonen on taikonut meille vuoden 2012 alussa ilmestyvän Oblivion High'n ruotsalaisen painoksen kunniaksi ihka uuden trailerin!

3.9.2011

Turhaa jäpätystä...

Helpotuksen huokaus; eka episodi Oblivion High ykkösvolaa toimitettu Spotcomicsille, jotka puolestaan taikovat siitä sisältöä Oblivion High-appiin. Noin viisikymmentä sivua vanhaa ja uutta sekä pari ekstraa (Nin tuskin on ainoa jolla on märkiä unia Dantesta).
Ulkona paistaa aurinko, linnut laulavat, ja pahin kuumekin on hellittänyt. Olen liian väsynyt pelaamaan Xenobladea, mutta aion raahautua puutarhatuoliin Tenjou Tengen kakkosvolan kanssa (uutta Vizin tuplapainosta). Today, life might still not be that good, but it's almost bearable, for a change...


1.9.2011

Näkki rantautuu Ruotsiin...

Olen ollut viime viikkoina aika lailla naimisissa työkoneeni kanssa ja säätänyt tulevan ruotsalaispainoksen kokoa (joka on hieman suomalaista painosta suurempi) sekä rasteroinut sen uusiksipiirrettyjä ykkös- ja kakkosepisodeja.

Koska muutamat lukijat ovat udelleet mistä saada käsiinsä eka vola - yleensähän ihmiset aloittavat sarjan seuraamisen mieluiten juuri eka osasta (^_^) - olemme keksineet suomenkielisille lukijoillemme mielestämme varsin hyvän ratkaisun: julkaisemme syyskuun lopussa Göteborgin kirjamessuilla Oblivion High-appin. Itse app on ilmainen, ja sisältöä voi ostaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi haluamaansa tahtiin. Tästä lisää infoa lähempänä julkaisua.